Transports, visā Latvijā

Drukāt

ALIA & CO 8, SIA, Apbedīšanas birojs, Apbedītāju asociācijas biedrs

Klostera 4a, Limbaži, Limbažu nov. LV-4001
sveces, kapu soliņi, aizgājēju ģērbšana, aizgājēju uzglabāšana, zārki, aukstuma kameras, diennakts transports

Amatnieks AN, SIA

Sprīdīša 6-19, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
skaidas, skaidu pirkšana, skaidu pārdošana, skaidu tirdzniecība, birstošo kravu pārvadājumi, šķeldas transports , , skaidas transports , skaidu pārvadājumi, kūdras pārvadājumi, auto ar kustīgo grīdu pakalpojumi, šķeldas

Liepājas apbedīšanas birojs, SIA

Vaiņodes 15, Liepāja LV-3407
Uzņēmums piedāvā: ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumentu noformēšana ✓ Bēru ceremonijas ✓ Pārapbedīšana ✓ Kremācijas organizēšana ✓ Transporta pakalpojumi Apraksts:

"Liepājas apbedīšanas birojs'' jums piedāvā visa veida apbedīšanas pakalpojumus. Profesionāli pakalpojumi 24 stundas diennaktī. Nodrošinām mirušā nogādāšanu morgā, konsultācijas un dokumentu noformēšanu Liepājā un rajonā. Kremācijas organizēšana un transportēšana. Labestība, sirsnība, līdzjūtība...Visi mūsu darbinieki ir ar ilggadēju pieredzi, pirms tam strādājot pašvaldībā apbedīšanas nozarē. Mēs strādājam bez starpniekiem. Mums ir savs transports, kas garantē drošu un pienācīgu pārvadāšanu. Mēs vienmēr darām visu, lai cilvēka pēdējā gaitā tiktu ievērotas aizgājēja un piederīgo vēlmes, tāpēc piedāvājam ļoti plašu apbedīšanas pakalpojumu klāstu, no kura jūs varēsit atlasīt tieši to, kas vajadzīgs jums saskaņā ar jūsu vēlmēm un iespējām. Mēs augsti vērtējam mūsu klientu vēlmes, piedāvājot profesionālu atbalstu bēru organizēšanā.

Gājums, IU, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Aveņu 14, Cēsis, Cēsu nov., LV-4101
Apbedīšanas birojs:

"GĀJUMS" apbedīšanas pakalpojumi kapos, apbedīšanas piederumi Cēsīs, transporta pakalpojumi. Diennakts nelaiķa transportēšana no mājām, no pansionātiem. Kremācija, kremācijas pakalpojumi. Izvadītāji, mācītāji, sēru mūzika. Zārki, zārks, krusti, pārklāji mežģīņu, pārklāji vilnas, sēru lentes, sveces, karodziņi, kapu soliņi u.c. Cēsis, pilns apbedīšanas serviss. Piedāvā bēru mielastu. Labiekārtojam, veidojam kapu kopiņas, kapa vietas regulāra apkopšana. Sēru ceremonijas vadīšana. Bēres. Bēru organizēšana. Apbedīšanas birojs Cēsīs. Katafalks. Kapu rakšana, kapu racēji, zārka nesēji Cēsīs, Cēsu rajonā. Miršanas dokumentu noformēšana Cēsīs. Apbedīšanas serviss un pakalpojumi Valmiera, Smiltene, Limbaži, Jaunpiebalga, Salacgrīva, Ainaži, Vidriži, Skulte, Krimulda, Saulkrasti, Sigulda, Lēdurga, Viļķene, Liepupe, Aloja, Staicele. Morgs, spectransports, Vainagi, štrausi, sēru pušķi.

Leana, SIA kemperu noma

Rūpniecības 39, Jelgava LV-3008
Par uzņēmumu: Izvēlies neatkarību no lidmašīnu grafikiem un viesnīcu rezervācijām - izvēlies ceļot kemperī!

Rimars, SIA, Kravas automašīnu rezerves daļu tirdzniecība, Autokapsēta

Vējstūru 11, Rīga LV-1063
Apraksts:

Uzņēmuma RIMARS galvenais darbības virziens ir lietotu kravas automašīnu izjaukšana pa rezerves daļām. Kravas auto rezerves daļu tirdzniecība. Kravas auto, automašīnu iepirkšana pēc avārijas. Kravas piekabju, puspiekabju uzpirkšana. Kravas auto rezerves daļas. Auto rezerves daļas. Auto kapsēta. Kravas auto apkope un rezerves daļas. Eiropā ražoto kravas automašīnu rezerves daļu tehnoloģiskā sagatavošana.

KAPKA Auto

Biķernieku 61, Rīga, LV-1039
SIA "KAPKA" veikalā ir atrodami:: ✓ Eļļas un smērvielas, dzinēja piedevas ✓ Filtri, eļļas filtri, gaisa filtri, degvielas filtri, salona filtri, transmisijas filtri ✓ Dzesēšanas šķidrumi, tehniskie šķidrumi ✓ Auto kosmētika ✓ Auto ķīmija ✓ Auto elektrodaļas ✓ Auto instrumenti ✓ Auto piederumi ✓ Bremžu daļas ✓ Piekares daļas ✓ Dzinēja daļas ✓ Stūres daļas ✓ Transmisijas daļas ✓ Virsbūves daļas ✓ Trokšņu slāpētāji, savilcēji, gumijas stiprinājumi, caurules, gofras, savienojošās muftas ✓ Riepas, diski, kameras, ventiļi, ielāpu materiāli

LB Motors, SIA, Lietotas rezerves daļas

Turpinām strādāt klātienē!
Lielā 76, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Rezerves daļas: ✓ Virsbūves ✓ Elektronika ✓ Lukturi ✓ Ātrumkārbas ✓ Zondes ✓ Spārni ✓ Degvielas sūkņi Auto rezerves daļas:

Visi produkti  ir apskatāmi uz vietas pie mums. Tomēr jāliek aiz auss, ka servisa centrā piedāvājums ir pat plašāks. Klāsts regulāri, dienu no dienas tiek atjaunots. Ja rodas kādas neskaidrības vai jautājumi, droši zvaniet 28 700400; 28 475729 vai rakstiet lb.motors@inbox.lv

Abavas laivas, laivu noma

"Abavas" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Ko mēs piedāvājam?:

Abavas Laivas ir īstā izvēle, ja vēlaties atpūsties un neuztraukties par pilnīgi neko, jo mēs piedāvājam visu nepieciešamo, lai jūsu brīvdienas izdotos!

✓ Laivu noma ✓ Naktsmītnes ✓ Maršruti ✓ Pirtis Atpūta pie dabas un nekādu uztraukumu:

Lieliska atpūta pie dabas, katram atpūsties gribētājam. Pie mums būsiet patīkami pārsteigti, jo Abavas Laivas kolektīvs ir pretīmnākošs un pietiekami izpalīdzīgs, lai visi atpūtas plānošanas darbi aizritētu nemanot. Mēs savus klientus cenšamies nodrošināt ar visu nepieciešamo, lai stress nebūtu brīvdienu bojātājs. Klientiem nodrošinām bezmaksas auto stāvvietu, transportu līdz izbraukšanas vietai un transportu no gala punkta. Ja vēlaties izbaudīt laiku pie dabas un patīkami atpūsties, tad droši izvēlieties Abavas Laivas.

Lekos, SIA

Brīvības 50, Balvi, Balvu nov. LV-4501
Apraksts: SIA "Lekos" jau kopš 2001. gada specializējas traktoru, lauksaimniecības tehnikas, kā arī slaukšanas aparātu rezerves daļu tirdzniecībā. Uzņēmums piedāvā arī dažādus citus instrumentus, kā arī traktortehnikas riepas.

Molits, SIA, Karjers

"Centra Sumatas" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Apraksts: SIA „MOLITS” ar smilts-grants karjeru izstrādi darbojas no 2005. gada. Apsaimniekošanā ir 4 karjeri, kuri atrodas Ventspils novadā. Karjeru izveides vietas ir rūpīgi izvēlētas, lai neradītu risku videi, taču vienlaicīgi apmierinātu uzņēmuma un klientu vajadzību pēc smilts, smilts-grants un citiem derīgajiem izrakteņiem. Karjeros nodrošinām pilnu servisu, saražotā materiāla uzskaiti, izvesto kravu fiksāciju, kā arī organizējam saražoto materiālu tirdzniecību un piegādi klientiem. SIA „MOLITS” piedāvā realizācijai plaša spektra augstas kvalitātes produkciju: melnzemi, šķembas, oļus, smilts un grants produkciju. Mūsu produkcija un tās pastāvīgā kvalitāte ir gadiem zināma daudziem sadarbības partneriem, kuri nodarbojas ar betona ražošanu, būvniecību un ceļu būvniecību. Viss produkcijas klāsts ir sertificēts. Sadarbojoties ar mūsu uzņēmumu, Jūs iegūsiet stabilu un ilgtermiņa partneri Jūsu biznesam.

DVL, SIA

"Betona rūpnīca" , Smārdes pagasts, Tukuma nov. LV-3129
Uzņēmuma specializācija: Uzņēmuma specializācija ir betona ražošana (transportbetons, java, pamata bloku ražošana), kā arī inerto materiālu ražošana. Mazgāta smilts, oļu un šķembu ražošana. Papildus ražošanas darbam veicam arī betona piegādi Rīgas reģionā, Vidzemē, Zemgalē un Kurzemē. Par mums: Uzņēmums "DVL" ražo dažāda tipa transportbetonu, javu un pamata blokus. Ražošanā tiek izmantots sertificēts cements no „CEMEX”, kā arī sertificētas, mazgātas smiltis un šķembas, ko piegādā SIA „Veismaņi” un SIA „Garkalnes grants”.

Vestnest, kravu pārvadājumi un pārvākšanās serviss

Rīgas 4, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

"Vestnest" komanda veic dažādu kravu piegādes un mantu pārvešanas - mēbeles, iekārtas, tehniku, sadzīves pārvešanu u.c. Mēs ne tikai veicam drošas kravu piegādes, bet mūsu puiši gan uznesīs, gan nonesīs uz jebkuru stāvu un noliks mantas jūsu izvēlētajā vietā. VestNest komanda parūpēs par mantu pārvietošanu Jūsu vietā. Veicam arī mēbeļu montāžu/demontāžu un rūpīgu mantu iepakošanu pārvešanai paredzētos materiālos. Nodrošinām veco mēbeļu, sadzīves tehnikas utilizāciju. Ja rodas nepieciešamība pēc mūsu pakalpojumiem vai vienkārši uzdot sev interesējošu jautājumu, droši zvaniet vai rakstiet.

R.K Ritums, SIA

Biržu 13d, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par uzņēmumu:

SIA "R.K Ritums" ir stabils ģimenes uzņēmums ar ilgstošu pieredzi, sniedzot pilna servisa apbedīšanas pakalpojumus Latvijā.

Mūsu misija – profesionāli un ar iejūtību atvieglot mūsu klientu rūpes tuvinieku zaudēšanas brīdī, sniedzot visu nepieciešamo praktisko atbalstu mirušā izvadīšanai un kvalitatīvas bēru ceremonijas organizēšanā.

Mēs augstu vērtējam klientu vēlmes, respektējot nacionālās, reliģiskās un ģimenes tradīcijas.

Mūsu pārliecība – ikviens aizgājējs ir jāpavada ar cieņu un iejūtību.

Kardānu darbnīca, ALeven, SIA

Abulas 3, Rīga, LV-1026
Pakalpojumi:: ✓ Kardānu remonts ✓ Kardānu komponentu tirdzniecība ✓ Jaunu kardānu izgatavošana un tirdzniecība ✓ Izbraukšana pie klienta Par mums::

SIA "ALeven" ir lauksaimniecības un citas tehnikas darbnīca. Mēs specializējamies kardānu izgatavošanā un remontā. Piedāvājam kardānu izgatavošanu un remontu dažādām vajadzībām - zāles pļāvējam, kardāni kūdras purvu tehnikai, kardāni traktoriem, kardāni ceļu būves tehnikai, kardāni autobusiem.

BST Steel, SIA

Jaudas 2a, Ogre, Ogres nov. LV-5001
SIA Bst Steel piedāvā:: ✓ Metināšana Mig/mag, Tig, Lāzermetināšana; ✓ Metāla konstrukciju izgatavošana; ✓ Projektēšana; ✓ Cauruļu lāzergriešana; ✓ Lokšņu lāzergriešana; ✓ Metāla locīšana; ✓ Krāsošana; ✓ Montāža objektā.

Visas metāla konstrukcijas atbilst EN 1090 EXC2 standartiem.

Eurotehnika, SIA

"Nagliņas" , Krustpils pagasts, Jēkabpils nov., LV-5204
Apraksts: Vēršoties kompānijā “Eurotehnika”, jūs varēsiet iznomāt mūsdienīgu, modernizētu būvtehniku no vadošajiem Eiropas ražotājiem. Mēs esam gatavi piedāvāt jums specializētus operatorus, kas profesionāli veiks visus nepieciešamos darbus. Jau vairākus gadus piedāvājam būvniecības tehnikas pakalpojumus visā Latvijas teritorijā, kā arī veic nogāžu un būvbedru nostiprināšanu ar metāla vai PVC atbalsta rievsienu paneļiem, kurus varam gan atstāt kā paliekošu atbalsta sienu vai izīrēt uz darbu veikšanas periodu, kas ļauj samazināt būvniecības izmaksas.

DS Smith Packaging Latvia, SIA

Hospitāļu 23-102, Rīga LV-1013
Apraksts:

DS Smith ir vadošs Eiropas iepakojumu nozares uzņēmums, kas izgatavo klientu vajadzībām pielāgotus iepakojumus ar uzsvaru uz modernu iepakojumu dizainu un pakalpojuma tuvumu klienta uzņēmumiem. Ar savu produktu portfeli, kurā ir tranzīta iepakojumi, patēriņa preču iepakojumi, iepakojumi produktu demonstrācijām un reklamēšanai, pielāgoti izturīgi iepakojumi un iepakojumi rūpnieciskajiem uzņēmumiem, uzņēmuma DS Smith ir atbilde katrai tirgus kaprīzei. 

''KORAD'' apbedīšanas nams, SIA SO Korad

Rūpniecības 16, Jelgava LV-3001
Apbedīšanas pakalpojumi:: ✓ Transports ✓ Morga pakalpojumi ✓ Dokumenti saistībā ar nāves faktu, noformēšanas kārtība ✓ Apbedīšanas piederumi ✓ Bēru vainagi, štrausi, sēru lentes ✓ Apbedīšana kapsētā vai kremācija ✓ Laicīgās izvadīšanas ceremonija ✓ Bēru galds

APM Expres, SIA

Līvciema 55, Ikšķile, Ogres nov. LV-5052
Apraksts: Pārcelšanās, pārvietošanās, pārvākšanās serviss, internacional moving services. Pārvietošanās serviss, pārcelšanās serviss, pārvākšanās serviss, international moving services.